VIDENSBANK

VIDENSBANK

Viden, erfaring og kompetencer fra en mangeårig karriere inden for HR og Global Mobility er fundamentet for min rådgivning. Og jeg deler glad og gavmildt ud.

Brug mig som sparringspartner, oplægsholder og/eller ekstern konsulent.

MÅLGRUPPER: Virksomheder, HR, netværk, organisationer, globale medarbejdere og deres familier

Uoverskueligt?

Vidensbank – HR og Global Mobility

I min vidensbank finder du masser af viden, erfaring og kompetencer fra en mangeårig karriere inden for HR og Global Mobility. Min vidensbank dækker emner som kulturtræning, udstationering og hjemstationering, karriererådgivning og HR-rådgivning. Og jeg deler gerne ud af denne store vidensbank.

Jeg stiller mig gerne til rådighed som sparringspartner, oplægsholder og/eller ekstern konsulent og deler min erfaring om, hvordan man sikrer de bedste personlige og professionelle vilkår for både virksomhed og medarbejder fx ifm. udstationering og hjemstationering.

Brug mig fx som:

  • Foredragsholder
  • Indlægs- / oplægsholder
  • Facilitator ved workshops
  • Facilitator ved webinarer
  • Ekstern konsulent
  • Personlig rådgiver

Customiseret rådgivning

Fortæl mig, hvilken viden/rådgivning du/I har brug for, så designer vi sammen en målrettet ”pakke”, der matcher dine/jeres behov og forventninger.

Jeg deler gerne ud af min viden, erfaring og kompetencer for at sikre at:

  • Du som medarbejder – og din familie – får en løsning, der hjælper jer til en bedre trivsel og tryghed
  • Din virksomhed finder de bedste løsninger for jer og jeres medarbejdere. Løsninger, der også sigter mod et godt økonomisk resultat

Rådgivning

Min rådgivning er funderet på viden, erfaring og forventningsafstemning, så proces og indhold bliver så målrettet som muligt.

Undervejs får I filer med relevante informationer og vejledninger om de enkelte emner.

Ingen sprogbarriere

Vælg mellem rådgivning på dansk, engelsk, tysk eller fransk. Takket være min mangeårige globale karriere taler og skriver jeg ubesværet alle disse fire sprog.

DNA
Jeg har selv været udstationeret i mere end 25 år, heraf mange år sammen med min familie. Under min udstationering var jeg HR-direktør i en international virksomhed.

Gennem min mangeårige karriere inden for HR og Global Mobility har jeg fået mange personlige og professionelle erfaringer og kompetencer. Den viden, erfaring og de kompetencer jeg derved har oparbejdet er fundamentet for min rådgivning og min vidensbank.

Min DNA er lysten – og evnen – til at skabe værdi for både forretning og mennesker. Min tilgang bygger på fleksibilitet, og alle processer og løsninger bliver målrettet og tilpasset dine/jeres behov.