UD- OG HJEMSTATIONERING

Udstationering og hjemstationering

Står du eller din afdeling over for at flytte en medarbejder mellem 2 lande? Udstationering og hjemstationering er en stor investering for virksomheden og et stort sporskifte for medarbejderen og familien.

Professionel support og rådgivning sikrer vellykket sporskifte ved:

  • Udstationering
  • Hjemstationering
  • Flytning mellem 2 lande
  • Modtagelse af udenlandsk medarbejder med eller uden familie
  • Spouse support

MÅLGRUPPER: Virksomheder, HR, globale medarbejdere og deres familie

Uoverskueligt?

Lad mig hjælpe dig

Udstationering og hjemstationering

Hvis man skal flytte mellem to lande – fra Danmark til udlandet, mellem to udenlandske lande, hjem til Danmark igen, eller skal modtage en udenlandsk medarbejder, kræver det både professionel support og rådgivning.

Min rådgivning sikrer vellykket sporskifte ved:

  • Udstationering
  • Hjemstationering
  • Modtagelse af udenlandsk medarbejder

Sikkerhed for vellykket sporskifte

Uanset hvad situationen er, tilpasser jeg altid rådgivningen til jeres individuelle behov. Jeg kan rådgive virksomheden i begge de lande, medarbejderen flytter imellem, og jeg rådgiver den enkelte medarbejder inkl. familie.

Rådgivning

Min rådgivning er funderet på viden, erfaring og forventningsafstemning, så proces og indhold bliver så målrettet som muligt. For virksomheder har min rådgivning direkte indflydelse på bundlinje og drift. For medarbejdere og familier er min rådgivning afgørende for en bedre trivsel og tryghed.

Undervejs får I filer med relevante informationer og vejledninger om flytning mellem 2 lande.

Ingen sprogbarriere

Vælg mellem rådgivning på dansk, engelsk, tysk eller fransk. Takket være min mangeårige globale karriere taler og skriver jeg ubesværet alle disse fire sprog.

DNA

Jeg har selv været udstationeret i mere end 25 år, heraf mange år sammen med min familie. Under min udstationering var jeg HR-direktør i en international virksomhed.

Min DNA er lysten – og evnen – til at skabe værdi for både forretning og mennesker. Min tilgang bygger på fleksibilitet, og alle processer og løsninger bliver målrettet og tilpasset på baggrund af jeres behov.